Bezienswaardigheden Geertruidenberg

Bezienswaardigheden Geertruidenberg

De mooiste bezienswaardigheden in Geertruidenberg zijn natuurlijk op korte afstand van Hotel de Munt te vinden. Zowel in de plaats zelf als in de omliggende plaatsen zijn enkele indrukwekkende bezienswaardigheden te vinden. In Geertruidenberg kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Affuitloods, De Oude Wacht, De Pinksterbloem, Havenkazerne De Schattelijn, Het Witte Hart, het Weeshuys, Fort St. Gertrudis, de Geertruidskerk, de Stedelijke Godshuizen, het uitkijktorentje Allard en het voormalig Stadhuis. De plaats Raamsdonksveer ligt op korte afstand van Geertruidenberg en ook hier zijn enkele mooie en bijzondere bezienswaardigheden te vinden, zoals onder meer Fort Lunet, Huis ten Deijl, De molen De Onvermoeide, de St. Bravokerk en de Watertoren.

Natuurlijke bezienswaardigheden in Geertruidenberg

Als u zoekt naar pure en natuurlijke bezienswaardigheden in Geertruidenberg of omgeving, dan kunt u zich uiteraard bewegen naar Nationaal Park De Biesbosch. U kunt hier eindeloos veel vogelsoorten bewonderen en kennis maken met zeldzame bloemen en planten. Daarnaast is een uitstapje naar het Biesbosch Museum in Werkendam ook zeker een goed idee. In het Nationaal Park zijn natuurlijk niet alleen prachtige bezienswaardigheden te vinden, maar u kunt er ook diverse activiteiten in de natuur ondernemen. Wat dacht u van een tochtje door de slingerende kreken met een kano, een vaartocht langs de indrukwekkende wilgenvloerbossen, een fietstocht langs de ontmoetingsplaatsen van watervogels of bijvoorbeeld een wandeling over de meest pure, ongerepte en ruige paden van het park? Overigens kunt u ook een bezoek brengen aan een bezoekerscentrum. Hier zijn er twee van te vinden, in Dordrecht en in Drimmelen.

Ontdek de bezienswaardigheden in en nabij Geertruidenberg

Geertruidenberg en de omgeving van deze plaats heeft enorm veel te bieden. Hotel de Munt is een ideaal vertrekpunt om uw dag te vullen met mooie bezienswaardigheden en unieke activiteiten. U kunt bij ons een moderne kamer boeken voor maximaal drie personen. Al onze kamers zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. U kunt direct online reserveren, maar u kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Ons kleinschalige hotel nodigt u graag uit voor een comfortabel en sfeervol verblijf. Wij zorgen er zeker voor dat u zich meer dan welkom voelt.

Tags: , , , , , , , ,